Vissers met respect voor de zee

Vind uw Goede Visser !

nieuws

Slow Food Market Zurich 16-18 nov

15 november 2018

Kom op een buitengewone plezierreis. Ontdek de indrukwekkende verscheidenheid aan regionale specialiteiten. Ervaar de onvervalste smaak en de individualiteit van ambachtelijke producten.

Slow Food Market

Vanaf morgen zijn wij met Goede Vissers en Wilde Wadoesters aanwezig bij de Slow Food Market in Zurich van 16 t/m 18 november 2018. Ontmoet de producenten van uw eten persoonlijk en dompel uzelf onder in de filosofie van Slow Food.


De Slow Food-markt staat voor kwaliteit, traditie, regionale waarden, ecologie en duurzaamheid ten opzichte van mens en natuur. In die zin is de non-profitorganisatie Slow Food al meer dan 20 jaar toegewijd aan een terugkeer naar goede voedingstradities en ambachtelijke regionale specialiteiten. Om deze reden, meer dan 10 jaar geleden, werd eerst een handelsbeurs voor ambachtelijke voedingsproducten gecreëerd in Italië, vervolgens in Duitsland en in 2011 ook in Zwitserland.

Food For Change


Op de markt vind je meer dan 200 Slow Food-producenten waarvan ongeveer 80% Zwitserse producenten en ongeveer 20% voedselproducenten uit naburige landen. Ook is er op de markt een populaire kookstudio, waar Slow Food-producten worden bereid door koks, voor het publiek. Topchefs van Zwitserse Relais & Châteaux Slow Food ondersteunen zo actief in de campagne Food for Change.

Programma


Bekijk hier het programma, de workshops en de hoogtepunten;
https://www.slowfoodmarket.ch/besucher/programm-workshops/
( i.v.m een interne fout, gelieve de link te kopiëren)

 

#market #zurich #slowfood #wildewadoesters #goedevissers #ts31 #foodforchange #slowfoodpresidianieuws