Vissers met respect voor de zee

Vind uw Goede Visser !

 

Verse vis van Goede Vissers Online bestellen

 

Noord Nederland via DeStreekboer.nl

Regio Groningen/Friesland

In de regio's Groningen en Friesland leveren wij onze vis vanuit Lauwersoog via De Streekboer. De meeste streekboeren leveren wekelijks. Wij leveren onze vis maandelijks. In elke eerste week van de maand op donderdag (Groningen) en zaterdag (Leeuwarden) * bevroren dus houdbaar. Je bestelt je vis gemakkelijk samen met andere streekproducten rechtstreeks bij boeren uit jouw regio en haalt ze op bij jou in de buurt. Groeiend aantal ophaalpunten.

Destreekboer.nl - facebook De Streekboer

Nederland Regio Rotterdam via visabonnement.com

Regio Rotterdam

Neem een visabonnement bij “Goede Vissers”. Met het Visabonnement haal je verse vis uit het seizoen in huis. Vis van Goede Vissers, die op duurzame wijze gevangen is in de Noord- en Waddenzee. Vissoorten die je wellicht al kent, maar ook soorten die je nooit eerder gegeten hebt. Wij geven je informatie over de vis, instructies voor het schoonmaken en bereiden en recepten, zodat jij optimaal kunt genieten van de vis. Op de website vind je ook achtergrondinformatie over de verschillende vissoorten en de bereiding ervan.

 

Met het inschrijfformulier sluit je gemakkelijk een Visabonnement af. Je kunt kiezen voor 0,5 kilo, 1 kilo of 2 kilo vis in een frequentie van 1 of 2 keer per maand. Je haalt de vis op zaterdag vanaf 11 uur af bij een van onze afhaalpunten in Rotterdam:

 

  • Rotterdamse Oogstmarkt Noord, Noordplein   

  • Gimsel Rotterdam (De Groene Passage), Mariniersweg 9

  • Fenix Food Factory (keuken van Rechtstreex), Veerlaan 19D (Katendrecht)

  • Star Fresh Food, Laan op Zuid 1178

  • Zino’s Provisiekamer, Zwaanshals 282B

  • Rotterdam West, Van Weelstraat

     

Er komen steeds meer ophaalpunten bij!

 

 visabonnement.com - facebook visabonnement

 

De Streekboer: een gezond voedselsysteem dat voor iedereen eerlijk isVisabonnement.com - voor verse vispaketten van Goede Vissers.