Vissers met respect voor de zee

Vind uw Goede Visser !

Goede Vis eten in

Restaurant Spekuk

Restaurant Spekuk

Genieten van de rijke Indonesische eetcultuur, maar zonder de ouderwetse handleiding die er bij hoort. Dat is Spekuk in een notendop. Na vier jaar De Garde, een klein huiskamerrestaurant gericht op de Franse keuken, besloot eigenaresse en chefkok Jitske Jongedijk begin 2016 het roer om te gooien. Ze wilde terug naar haar Indonesische roots, maar dan wel op een eigentijdse manier. Spekuk combineert daarom gelaagde Indonesische gerechten met Hollandse nuchterheid. 

Openingstijden: 

Maandag: Gesloten 
Dinsdag: 17.00 - 22.00
Woensdag: 17.00 - 22.00
Donderdag: 17.00 - 22.00
Vrijdag: 15.00 - 22.00
Zaterdag: 13.00 - 22.00

Zondag: 15.0 - 20