Vissers met respect voor de zee

Vind uw Goede Visser !

Goede Vis eten in

Restaurant Pianeta Terra

Restaurant Pianeta Terra

Pianeta Terra takes another step forward on its course towards natural cuisine.

Pianeta Terra zet een nieuwe stap in de richting van werkelijk natuurlijk koken. Sinds zestien jaar weet Pianeta Terra overheerlijke natuurlijke en biologische ingrediënten te combineren met een vernieuwende Italiaanse keuken, wat een zeer bijzondere eetervaring oplevert. En nu zet Pianeta Terra opnieuw een stap in de richting van een eetervaring die wordt gekenmerkt door pure versheid.

Met trots introduceren wij onze nieuwe benadering van koken door nog meer in harmonie met de cyclus van Moeder Aarde te blijven: wanneer is welk ingrediënt op zijn best? Onze creativiteit en aandacht voor het pure – zoals u al van ons gewend bent – zal zich nog nadrukkelijker uiten in ons verlangen alleen te koken met de meest verse producten: de producten van het seizoen.

Wij presenteren wekelijks een nieuw menu, waarin ons motto "eten wat vers is" zal worden weerspiegeld. Hoe? Door te koken met kraakverse ingrediënten die op dat moment van het jaar op hun best zijn, en met speciale aandacht voor biologisch vlees, groenten en verantwoorde vis. In combinatie met onze kookkunst, het dagelijks vers gebakken brood en de dagelijkse versgemaakte pasta zorgt uw bezoek aan Pianeta Terra voor een onvergetelijke eetsensatie.

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag 18:00 - 22:30
Vrijdag t/m zaterdag 18:00 - 23:00
Zondags gesloten

Pianeta Terra "Slow Food Chef’s Alliance" since 2012.