Vissers met respect voor de zee

Vind uw Goede Visser !

Demonstratievissers Den Oever

Stap op in Den Oever

Vanuit Den Oever zijn verschillende demonstratievissers actief. De schepen zijn verschillend van afmeting en elke visser heeft zijn eigen stijl en biedt een eigen programma aan. Zo is er voor elk wat wils.

Sportvisser Poortman

Sportvissen, Wad-excursies, Wadlopen, zeehonden kijken, hengelen. Elke dag trekt Jan Poortman met kleine groepen de Waddenzee op, om daar gezamelijk de traditionele visserij te beoefenen. Vertrek vanaf de Oostkade 10 in Den Oever. Bel Jan Poortman op 06-20139559 voor de arrangementen, aanpasbaar naar uw wensen. Bekijk de mogelijkheden op sportvissenpoortman.nl.

Wad Anders

Voor diverse Wad Arrangementen en overnachten in het Waddenhuus. Het ship Neptunus ligt aan de Oostkade Den Oever, Akkerweg 19a Den Oever. Voor informatie en boekingen bel het telefoonnummer 0227-511431 of bekijk het aanbod op de website wad-anders.nl.

De Groot Recreatie

Een zee van mogelijkheden voor een onvergetelijk verblijf op Wieringen, voormalig eiland in de Waddenzee. Receptie: Gemeentelandsweg 50 Stroe. Hippolytushoef Noord Holland. Bel voor meer informatie en boekingen met de receptie op 0651806581 of 0622569898 of bekijk de website degrootrecreatie.nl.   

Naam
Scheepsnummer
Thuishaven
Website
       
Jan Poortman
WR 132
Den Oever
Jan Heijligenberg
WR 170
Den Oever
Ton de Groot
WR 117
Den Oever

  

Behoud van regionale visserijtraditie en het bijbehorend vakmanschap is één van de doelstellingen van Stichting Goede Vissers en alle betrokken visserijbedrijven.